top of page

TIETOKONEPALVELUT

Haittaohjelmien ja virusten poisto
 
Jos epäilette, että teillä saattaa olla haittaohjelmia tietokoneessanne mutta teillä on virustorjuntaohjelma asennettuna, suosittelemme teitä päivittämään virusmäärityksenne ja ajamaan täyden virustarkistuksen (Kaikki tiedostot ilman poikkeuksia) kaikilla kiintolevyillänne.

Jos teillä ei ole virustorjuntaohjelmaa, tai haluatte ammattilaisen tutkimaan tietokonejärjestelmänne perin pohjin, tarjoamme teille täyttä virusten poisto- ja suojauspalvelua. Sopimuksesta huoltohenkilömme voivat tulla luoksenne, tutkia tietokoneenne ja poistaa haittaohjelmat tai virukset sekä palauttaa jo virusten vahingoittamat tiedostot. Lisäksi olemme valmiit asentamaan ja/tai päivittämään virustorjuntaohjelmanne uusimpaan versioon ja tekemään tietokoneenne toiminta-asetuksien määrityksen parhaimman mahdollisen tietoturvan saavuttamiseksi.
Käytämme suomalaisen F-Securen Professional Virus Cleaning -ohjelmiston uusinta versiota tietokoneenne tarkistamiseen ja puhdistamiseen kaikista tällä hetkellä tunnistetuista haittaohjelmista ja viruksista. Tavallinen veloitus palvelustamme vaihtelee normaalista tarkistusmaksusta yhteen tai kahteen huoltotyötuntiin, riippuen virustartunnan levinneisyydestä tietokoneellanne.
Myymme F-Secure virustorjuntaohjelmiston Home versiota ja voimme asentaa ja päivittää sen antamaan tietokoneellenne parhaan mahdollisen virustorjuntasuojan nyt ja jatkossa.
Tietojen palautus
Voimme palauttaa tietokoneenne kadonneet tai vahingoittuneet tiedostot, kuten asiakirjat, valokuvat, musiikit ja jopa kadonneet sähköpostit (Outlook tai Outlook Express sähköpsotiohjelmistot) ja tallentaa ne kiintolevyllenne tai polttaa ne CD- tai DVD- levyille tahtonne mukaisesti:
 • kadonneet tiedostot
 • vahingossa poistetut kansiot tai kuvat
 • alustetut osiot
 • virusten tuhoamat osiot
Yllämainitut palautukset voidaan tehdä useimmiten aina, kunhan kiintolevy on fyysisesti kunnossa, sitä ei ole tiputettu eikä levynne moottori ole palanut.
 
Vikaselvitys ja -korjaus
 
Jos saatte toistuvia virheilmoituksia joihin ei ole selvää syytä, voimme tarkistaa tietokoneenne ja kunnostaa käyttöjärjestelmänne ja/tai löytää vioittuneen tietokoneenne laitteen ja vaihtaa sen. Kyseiset virheilmoitukset voivat myös johtua ohjelman epäonnistuneesta asennuksen purusta, samoin kuin laite- tai muistiviasta. Virukset, vakoiluohjelmat yms. voivat toimiessaan myös aiheuttaa virheilmoituksia.
Tietoliikenne, langaton verkko ja Internet
Olemme erikoistuneet kaikenlaisiin kaapeli- sekä langattomien verkkojen asennustöihin.
Voimme auttaa esimerkiksi jos...
 • Olette hankkineet Internet yhteyden, mutta ette ole vielä saaneet sitä toimimaan
 • Yhteytenne ei toimi ja Internet palvelutoimittajanne ilmoittaa ettei linjassanne ole mitään vikaa
 • Toivoessanne asennettavaksi Internet verkon kahden tai useamman tietokoneen välille, tai tekemään sen niin, että useammat tietokoneet voivat käyttää samaa Internet yhteyttä
 • Toivotte yhdistävänne omanne, ystävänne tai sukulaistenne tietokoneet kaapeli- tai langattomalla verkolla, asuessanne eri kerroksessa, eri asunnossa tai rakennuksessa lähellä sinua

Voimme myös löytää ja korjata viat kun palvelimenne menettää yhteyden yhteen tai useampaan työasemaan tai tulostimeen.
 
Käyttöjärjestelmän optimointi
Voimme useimmissa tapauksissa palauttaa tietokoneenne toimintatehokkuuden vastaamaan lähes uudenveroista:
 • Poistaen käynnistyksessä tarpeettomat ohjelmat
 • Optimoimalla kiintolevyn osiointi
 • Säätämällä virtuaalimuistin kokoa
 • Laajentamalla käytettävissä olevaa RAM-työmuistia
 • Lataamalla viimeisimmät Windows-päivitykset ja -ajurit
 • Eheyttämällä kiintolevynne
 • Poistamalla vakoiluohjelmat, väliaikaiset internet-tiedostot, keksit, jne.
Tietokoneen päivittäminen
Voimme arvioida tietokoneenne todellisen päivitystarpeen. Käyttöjärjestelmän, ajurit, video- ja äänikortit, tietoliikenteen, emolevyn, muistit, syöttölaitteet, asennukset, järjestelmän toiminta-asetukset, käyttöjärjestelmän, verkon, Internetin jne.

Voimme auttaa teitä saamaan kaiken irti laitteistonne päivityksestä. Laitteistokokoonpanomme on valittu ominaisuuksiltaan siten, että huomioimme niiden pitkäaikaisen luotettavuuden ja yhteensopivuuden. 
 
Håt Data Huolto Oy on korkealaatuisten oheislaitepäivitysten toimittaja sekä yksityisille että yrityksille, ja suoritamme tietokoneiden korjausta, huoltoa ja päivityksiä. 

Kaikki toimittamamme osat sisältävät vuoden takuun.
Takuuhuoltotyö on veloituksetonta 90 päivän ajan, matka-aika ei ole takuun piirissä. 

Korkeamman suorituskyvyn saavuttamiseksi harkitkaa seuraavia laitteiston päivityksiä: 

Tietokoneen toimintaa voi tehostaa huomattavasti lisäämällä tietokoneen RAM-työmuistia. Tämä mahdollistaa yhä useamman sovelluksen ja selaimen välilehden yhtäaikaisen käytön, sekä parantaa huomattavasti tietokoneen käytettävyyttä. Kiintolevyn vaihtaminen siirtonopeudeltaan parempaan, kuten SSD-levyyn on aina varma tapa nostaa tietokoneen nopeus uuteen luokkaan. Muita päivityksiä ovat mm. näytönohjaimien päivittäminen, Internet-reitittimen päivitys, verkkokorttiajureiden päivitys.
Kun laajakaistareititin asennetaan oikeilla toiminta-asetuksilla, voidaan tällä saavuttaa erittäin vakaa ja nopeatoiminen Internet-yhteys sekä internetin jakaminen koko toimistolle taikka kotitoimistolle.
Asentamalla ja määrittelemällä toiminta-asetukset ohjelmasovelluksille ja päivityksille (hienosäätö) tuo paremman suorituskyvyn. Tietokoneen vuosittaisen vaihtamisen sijaan voitte harkita nykyisen laitteistonne päivittämistä ja optimointia vastaamaan tämän päivän tarpeita, näin säästätte rahaa ja pidätte järjestelmänne nykyaikaisen teknologian mukaisena.

Ennen pitkää jokainen kohtaa kuitenkin tilanteen, jossa vanhentunutta laitteistoa ei enää voida päivittää. Autamme silloin uuden laitteiston hankintaan liittyvissä kysymyksissä, kuten tarpeisiinne sopivimman laitteiston valitsemisessa. Autamme myös tiedostojen siirrossa, jotta voitte helposti siirtyä uuden tietokonelaitteenne käyttäjäksi vaivattomasti.
Soittakaa meille laitteistonne arvioimiseksi jo tänään!
bottom of page